Over ons

Wij geven objectieve, onderbouwde informatie over hypnose.

Het belangrijkste is dat wij niet in sprookjes geloven, en je graag voorzien van onderbouwde informatie.

Wil je rechtstreeks contact met ons?

Dat moedigen we aan en dat kan daarom op veel manieren.

Gebruik het formulier op de contactpagina, en we reageren binnen 2 werkdagen.

Dus aarzel niet en start een dialoog – we helpen je graag!

Waarschuwing

Alle informatie op deze website is generiek van aard. Alle adviezen, tips, andere informatie en downloads zijn geen vervanging van professioneel, medisch advies, en niet als zodanig bedoeld.

Consulteer bij specifieke klachten altijd een arts.

Wees voorzichtig met een (drastische) verandering in je levenstijl. Overleg altijd met een deskundig medicus over de beste aanpak bij verandering van onder meer (sport)oefeningen of dieet. Verander of stop niet met het gebruik van medicijnen zonder eerst met een deskundige arts overlegd te hebben.

Alle informatie op deze website wordt aangeboden naar beste inzichten. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat voor ieder specifiek geval, een bepaalde aanpak of oplossing inderdaad de beste is. Ieder mens is anders en kan anders reageren op een bepaalde aanpak. Dat geldt voor medicijnen en ook voor hypnose.

Copyright

Alle teksten, informatie en downloads zijn auteursrechtelijk beschermd. Ongeautoriseerde kopieen zijn daarom niet toegestaan. Plaatsing van integrale artikelen op websites of tijdschriften is mogelijk na overleg en schriftelijke toestemming. Neem hiervoor contact met ons op.

 • Gratis hypnose cursus

  Naam:
  Email:
  Stel ons je vraag (als je wilt):
 • Wat zeggen anderen?

  Hypnose heeft mijzelf geholpen, m'n mogelijkheden te verbeteren, mijn eigenwaarde te doen groeien en resultaten doen boeken, op vlakken, waar ik vroeger had opgegeven. Waarom niet beter worden in iets, wat we toch al doen? Sinds ik hypnosedownloads.nl heb leren kennen, ben ik voorzien van goede informatie, in begrijpelijke taal.
  Antoine Pruyssers www.wavemotion.info